ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2014 Cuma 00:36

Okmeydanı'nda gergin gece

Okmeydanında gergin gece

Okmeydanı'nda göstericilerin attığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 7'si polis 9 kişi yaralandı.


Okmeydanı'nda gece devam eden olaylarda 7'si polis 9 kişi  çeşitli yerlerinden yaralandı. Yüzünden ağır yaralanan kişinin sivil vatandaş olduğu bildirildi.

UĞUR KURT VEFAT ETTİ

Ağır yaralanan Akan Yücel isimli vatandaş hastanede yoğun bakıma alındı.

Okmeydanı'nda, göstericiler ile polis arasında yaşanan olaylar gece saatlerinde de devam ediyor. Eylemciler tarafından atılan el yapımı parça tesirli bombanın polislerin bulunduğu yakın bir noktada patlaması sonucu 7 polis ayaklarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Patlamada Akan Yücel isimli sivil bir vatandaş ise yüzünden ve ayaklarından ağır yaralandı. Yaralılar arasında başka bir sivil vatandaşın da bulunduğu öğrenildi. 

Gündüz çıkan olaylarda 30 yaşındaki Uğur Kurt'un yaralanmasının ardından gerginlik devam ediyor. Göstericiler ile polis arasında yaşanan olaylar, gece saatlerinde de aralıksız devam etti. Eylemciler tarafından atılan bir ses bombasının patlaması sonucu, 2'si sivil 4 polis ayaklarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Patlamada bir vatandaş da yüzünden ağır yaralandı. Yaralı kişi ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Yaşanan gerginlik devam ediyor.

BİR POLİS SİLAHLA YARALANDI

Okmeydanı'nda bir polis memurunun silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığı iddia edildi. Çevre güvenliği alan polis ekiplerine yönelik yapılan saldırıda polis memurunun ayağından vurulduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olay, saat 00.00 sıralarında Odesa Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, çevre güvenliği alan polis memurlarına yönelik bir araçtan silahlı ateş açıldı. Yapılan saldırıda bir polis memurunun ayağından vurulduğu kaydedildi. Yaralanan polis memurunun hayati tehlikesi bulunmadığı, bir ticari araçla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.





KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER