ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Kasım 2014 Perşembe 17:32

Öğretmen servisi ile yolcu otobüsü çarpıştı

Öğretmen servisi ile yolcu otobüsü çarpıştı

Nevşehir-Aksaray Karayolu'nda öğretmen servisi ile yolcu otobüsünün karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 11 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde 50 LE 354 plakalı öğretmenleri taşıyan servis ile Aksaray yönüne giden 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsünün çarpıştığı öğrenildi. Kazada ilk belirlemelere göre bir öğretmen ve bir şoförün hayatını kaybettiği, 11 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.  

Alınan bilgiye göre, Acıgöl ilçesinden Nevşehir istikametine giden, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsü, sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Acıgöl-Nevşehir karayolunun Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde karşı şeride geçerek, kent merkezinden Acıgöl'e öğretmenleri taşıyan, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 50 LE 354 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı.

Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazanın, otobüs şoförünün, bölgedeki akaryakıt istasyonundan kontrolsüz şekilde çıktığı öne sürülen tıra çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu meydana geldiği iddia edildi. 

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER