ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 17:12

ODTÜ'lüler Peygamber Efendimiz'i (sas) andı


ODTÜ Mezunlar Birliği Vakfı ve Yeni Genç Eğitim Platformu'nun organize ettiği 'Peygamber’de Buluşalım' temalı programda, ODTÜ mezunları ve öğrencileri bir araya geldi.

RTÜK Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Aksaray Üniversitesi Rektörü, EPDK Genel Başkan Yardımcısı, ODTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı gibi çeşitli isimlerin de konuşmaları ile katıldığı programda, bir çok ODTÜ öğrencisi sahne aldı. Özellikle Suriyeli, Filistinli, Bangladeşli ve Arnavut öğrencilerin yaptığı konuşmalar dikkatleri çekti.

Konuşmalarda, 'Peygamberimizi (sas) daha iyi nasıl anlayabiliriz ve O’nun (sas) kullandığı yöntemleri örnek alarak çağımızın sorunlarını nasıl çözebiliriz' teması ele alındı. Peygamberimiz'den (sas) ve sahabelerden örneklerin verildiği programa, ODTÜ’de yapılan röportajlar ile farklı bir renk katıldı.

Ayrıca, Kutlu Doğum ayı kapsamında ODTÜ’de yapılan kısa film, karikatür, şiir ve siyer gibi yarışmaların birincileri de ödüllerini alırken, Diyanet Korosu'nun söylediği eserlerle program tamamlandı. Üç saat süren program, büyük beğeni topladı. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER