ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Eylül 2014 Salı 15:54

O şüpheli tutuklandı

O şüpheli tutuklandı

Bahçelievler'de bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kestikten sonra tartıştığı damadı aracının camına sıkıştırıp sürükleyerek ölümüne sebep olduğunu iddia edilen kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Bahçelievler'de bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kestikten sonra tartıştığı damadı aracının camına sıkıştırıp sürükleyerek ölümüne sebep olduğunu iddia edilen kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yenibosna'da düğün salonuna giden damat Aziz Baş'ın aracının önünü keserek tartışan ve araçlarının camına sıkıştırarak metrelerce sürükledikten sonra başka bir minibüsün altında kalıp ölmesine sebebiyet verdiği öne sürülen şüpheli Emrah A, Emniyetteki sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesi'ne getirildi.

Nöbetçi savcılık tarafından ifadesi alınan şüpheli, 31 Ağustos akşamı amcasının oğlu A.A. ile otomobille giderken Yenibosna Mithatpaşa Caddesi'nde bir düğün konvoyuna rastladıklarını, aracını yolun ortasına park edip araçtan indiğini ve gelin arabasının yanına gidip bahşiş maksatlı düğün zarfı istediğini belirtti.

Düğün aracının arkasındaki araçtan birinin çıkarak "Ben sizi göreceğim, siz düğün salonunun oraya gelin, açın yolu gidelim" dediğini anlatan Emrah A, şöyle devam etti:

''Düğün salonunun bulunduğu yere aracımız ile giderken gelin arabası düğün salonunun önüne park etti. Biz de gelin arabasının önüne aracımızı park ettik. Biz araç içerisinde oturuyorduk, gelin arabası içerisinde şoför aşağıya inip bize hitaben küfür etti. Bu kişi açık camdan yanıma gelip beni darp etmeye başladı. Ben de araç ile kaçmak için hareket ettim. Bu sırada arabadan damat aşağıya indi ve hareket halindeki aracın şoför camına asıldı ve beni darbetmeye başladı. Ben de damada aracın camını bırakmasını söyledim. Hala beni yumruk ile darbetmeye devam etti.''

Emrah A, bir eliyle yumruklardan korunmak için yüzünü kapattığını diğer eliyle de direksiyonu tuttuğunu, darbelerden dolayı önünü göremediğini ve park halindeki bir minibüse çarptığını ve ismini daha sonradan öğrendiği damat Aziz Baş'ın çarpma etkisiyle minibüsün altına girdiğini söyledi.

Yaralanan Aziz Baş'ı alarak hastaneye götürmek istediğini dile getiren şüpheli, ''Ancak düğün salonunun olduğu yerden kalabalık bir grup geldi ve yaya olarak aracı bırakıp kaçtık. Kaçarken baktığımızda bu kalabalık grup araca zarar veriyordu. Babamı aradım daha sonra polislerin yanına gittik. Karakolda Aziz Baş'ın vefat ettiğini öğrendim. Olay şahısların bize küfretmesi ve darbetmeleriyle başladı. Bizi olay sonrasında darbetmeye gelen ve aracıma zarar veren kalabalık tanımadığım grup ile gelin aracını kullanan şoförden şikayetçiyim'' diye konuştu.

Savcılık sorgusunun ardından şüpheli, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Bakırköy 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkartılan şüpheli Emrah A, ''kasten öldürme'' suçundan tutuklandı.

Bahçelievler Yenibosna'da damat Aziz Baş ile eşi Sevda Baş nikahları kıyıldıktan sonra düğün salonuna doğru yola çıkmış, bir araç tarafından bahşiş için yolları kesilmişti.

Damat Aziz Baş aracından inerek şüphelinin aracının yanına gitmiş, aralarındaki tartışmanın andından şüphelinin aracının camına sıkıştırıp ve metrelerce sürüklenmişti.

Aracın bir minibüse çarpması sonucu Aziz Baş, minibüsün altında kalarak hayatını kaybetmişti.



 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER