ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 07:33

Nişantaşı’nda silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Nişantaşında silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Suç örgütü lideri olarak bilinen Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ve Topal Nişantaşı’nda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.


İstanbul Nişantaşı'nda, suç örgütü lideri olduğu ileri sürülen Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, caddede yürürken silahlı saldırıya uğradı. Şahin ve Topal, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. İstanbul'da bugün öğle saatlerinde Sarıyer'de meydana gelen lüks otomobilde silahlı saldırı olayından sonra akşam saat 21.30 sıralarında Vali Konağı Caddesi üzerinde ikinci bir saldırı şoku daha yaşandı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, adamları ile caddede yürüyen Vedat Şahin, yanına yaklaşan bir araçtaki kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre uzun namlulu silahların kullanıldığı saldırıda Vedat Şahin ve Ferdi Topal hayatını kaybetti. Olayda Şahin'in koruması Evren Aydın ise ağır yaralandı. Silahlı saldırı sırasında çevredeki binalara da çok sayıda kurşun isabet etti.

Olayın ardından yerdeki çok sayıda boş ve dolu uzun namlulu silah kovanları dikkat çekti. Saldırının ardından saldırıya uğrayan 3 kişi Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Vedat Şahin ve Ferdi Topal hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Evren Aydın ise yoğun bakıma alın. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırının yaşandığı sokağı güvenlik şeridine alan polis ekipleri, yolu araç trafiğine de kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, kurşun isabet eden binalarda ve olayın meydana geldiği kaldırımda incelemelerini sürdürüyor.

Saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER