ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Temmuz 2013 Cumartesi 08:03

Nihat Hatipoğu'ndan Erdoğan'a destek

Nihat Hatipoğundan Erdoğana destek

Başbakan Erdoğan'ın devlet erkanına edilen küfürlerle ilgili sözlerine bir destek de Nihat Hoca'dan geldi.


Başbakan Erdoğan'ın devlet büyüklerine karşı edilen küfür ve hakaretler için söylediği sözlere ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'ndan destek geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ak Parti Dış İlişkiler Başkanlığı'nın düzenlediği geleneksel iftarına katılmış, "İfade özgürlüğünün önünü açtık. Şu anda Cumhurbaşkanı'na, Genelkurmay Başkanı'na fütursuzca saldıranlar, küfredenler 10 yıl önce böyle bir yazı yazabilirler miydi? Yazdıkları zaman gidecekleri yer belliydi. Ama şu anda içeride olanlar terör örgütleriyle bağlantısı olanlar, ruhsatsız silah taşıyanlar" demişti.

"ALLAH KATINDA MUTLAKA SORGULANACAKLAR"

Nihat Hatipoğlu ise bu akşam sunduğu iftar programında devlet büyüklerine edilen küfürleri yorumladı.

"Bugünlerde kötü söz söyleyen çok. Bazı insanlar, ben açık söyleyeyim. O kadar dengeden ve zıvanadan çıkmış haldeler ki. Yani devletin ileri gelenlerine önüne gelen her büyüğüne o kadar çirkin sözler söylüyorlar ki bi edep lazım. İlla ki edep lazım. Birini sevmeyebilirsiniz. Kötü söz söylemenize küfretmenize gerek var mı? O sözler Allah katında mutlaka sorgulanacaktır. Onun için Allah tümünü ıslah etsin. Kim kime kötü söz söylüyorsa Allah tümünü ıslah etsin." dedi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER