ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Şubat 2017 Salı 15:33

Nihat Doğan’a bu saçmalıkları kim yaptırıyor?

Nihat Doğana bu saçmalıkları kim yaptırıyor?

Bir TV programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar" ifadesini kullanan şarkıcı Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten tepki gelmişti. Nihat Doğan, twitter'dan yayınladığı mektupla Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten defalarca özür diledi.


CNNTürk’ün internet sitesinden yayınladığı habere göre bir televizyon programında "FETÖ" soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek "alçak gardiyanlar" ifadesini kullanan şarkıcı Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten sert tepki göstermişti.
Nihat Doğan bunun üzerine tekrar televizyona çıkarak elini masaya vurup, "Sen kimsin. Müsteşar da neymiş. Kim tanır seni" ifadelerini kullandı.

Ancak Nihat Doğan aynı gün akşam ise sosyal medya hesabından defalarca özür diledi. Bir özür mektubu yayınlayan Doğan, "Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız twiti anlamadan yorumladım" dedi.
Doğan'ın gardiyanlarla ilgili sözleri üzerine Adalet Bakanı Kenan İpek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Müsteşar Kenan İpek yayınladığı mesaj şöyle:

"Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin ceza infaz personelimize yönelik ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren personelimizi derinden üzmüştür.

Bu şahsın tüm ceza infaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir."

İşte Nihat Doğan sosyal medyada yayınladığı özür mektubu:

“Saygıdeğer Müsteşarım Sayın Kenan İpek; Bugün Beyaz TV’de yapmış olduğum yayında şahsınıza karşı söylenmemesi gereken bir konuşma yaptım.

Ancak konuşmamdan sonra sizin FETÖ Terör Örgütü ile olan mücadelenizi öğrenince konuştuklarımdan utandım. İnanın attığınız twiti doğrudan anlamadan yorumladım.

Bu konuşmamın terbiye sınırlarını aştığının farkındayım, terbiyesizliğim dolayısıyla tüm çalışma arkadaşlarınız, üzdüğüm herkesten özellikle şahsınızdan ve Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’dan özür diliyorum.

Pazartesi sabah yayınımda bu özürü sözlü olarak yapacağımı belirtmek isterim. Gardiyanlarımız hakkındaki meselede tamamen FETÖ Terör Örgütü ile ilişkisi olabilecek kişileri kastettim.

Vatan aşkı ile görevini yapan gardiyanlarımızı eğer istemeden üzdüysem onlardan da özür dilerim. Hakkınızı helal ediniz. Saygılarımla Nihat DOĞAN.”
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER