ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 16:34

Nehir’le ilgili yeni iddia

Nehirle ilgili yeni iddia

4 yaşındaki Nehir Aslan’ı arama çalışmaları devam ederken, o gün mahallede beyaz bir aracın dolaştığı iddiası ortaya atıldı.


Van’ın Gürpınar ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ı arama çalışmaları devam ederken, o gün mahallede beyaz bir aracın dolaştığı iddiası ortaya atıldı.

İlçenin Kırkgeçit Mahallesi’nde ikamet eden Nehir Aslan’ın 29 Ekim 2014 günü saat 14.00 sıralarında evlerinin önünde oynarken kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları sürerken, o gün mahallede beyaz bir aracın dolaştığı iddia edildi.

Arama çalışmalarına katılan geçici köy korucusu Yusuf Bayar, patates satılan beyaz bir arabanın köye geldiğini, daha sonra da Örmeli Mahallesi’ne gittiğini söyledi. Bayar, “Patates satan araçta 2 kişi vardı, daha sonra 3 kişi olduğunu söylediler. Biz ondan şüpheleniyoruz” dedi.

Anne Hatice Aslan, “Kızımı ararken küçük bir çocuk gelip, “Beyaz bir araba geldi, Nehir önünde duruyordu. Nehir’i arabaya bindirdi, sonra tekrar indirdi” dedi bana. Daha sonra da kayboldu. Küçük bir çocuk bana dedi bunu. Ben o arabayı görmedim” dedi.

Baba Erkan Aslan ise, Nehir’in elbiselerini göstererek, “Ben böyle bir araba görmedim. Gören varsa jandarmanın kesin haberi olur” dedi.

Öte yandan anne ve babası, dünkü arama çalışmalarında bulunan montun Nehir’e ait olmadığını ifade etti.








KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER