ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mart 2018 Cuma 18:09

Necati Şaşmaz merak edilenleri yanıtladı

Necati Şaşmaz merak edilenleri yanıtladı

Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, kendisiyle yapılan özel röportajda Kurtlar Vadisi ve yeni projeleri ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.


Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, kendisiyle yapılan özel röportajda Kurtlar Vadisi ve yeni projeleri ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Vatan'a gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü sevenlerine teşekkür ederken, Kurtlar Vadisi dizisi için televizyon kanallarıyla görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

 

Necati Şaşmaz'ın açıklığa kavuşturduğu o sorular: 

Geçen hafta TRT’de Kurtlar Vadisi seyircisiyle buluştu. Bu konuda neler söylemek istersiniz?

Öncelikle Kurtlar Vadisi Vatan filminde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gerek sinemada gerek televizyon karşısında bizleri izleyen seyircimize ve TRTmize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bizlerden deseklerini esirgemeyen sayın Cumhurbaşkanımız'a teşekkürlerimi arz ederim.

Kurtlar Vadisi Vatan Ortadoğu ve Balkanlar'da büyük ilgi gördü. Dizilerimizin yayınlarının yasaklanmaya ve engellenmeye çalışıldığı bu dönemde bu sınırları aşmış olduk. Suudi Arabistan'da sevenlerimiz sayesınde tüm gece boyunca trend listesinde kaldık. Demek oluyor ki insanların göz zevklerine ve gönüllerine set koyulamıyor. Bütün izleyicilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah yeni projelerimizde de insanların gözlerine ve gönüllerine hitap eden güzel işler yaparız.

Seyirciniz filmin de kendi gününde yayınlanmasını bekliyordu. Perşembe yerine neden Salı günü seçildi?

Kanal yönetimi öyle uygun gördü. Onların tercihi o yönde oldu. Bana kalsa Kurtlar Vadisi'nin hayranlarının tercihi olan Perşembe günü yayında olsaydı daha fazla izlenebilirdi. Ancak Salı gününde de bir mahsur olmağını görmüş olduk.Seyircilerimiz o kadar özlemişler ki gün farkını önemsemediler.

Kurtlar Vadisi dizisini de Salı günü mü beklemeliyiz? Ve Kurtlar Vadisi dizisi ne zaman ekranlara dönecek?

Son zamanlarda en çok duyduğum soru oldu. Kurtlar Vadisi ne zaman ekranlara gelecek, ne zaman dizimizi izleyeceğiz. Artık bir tarih vermekten imtina ediyorum. Kanallarla görüşmelerimiz devam ediyor. Sonuçlandığında yine sizlerle paylaşmış olurum. İnşallah gelecek sezona diyoruz.

Ufukta başka projeler de var mı?

Birkaç projemiz var. Daha önce bir Hint yapımcısıyla ortak çalışacağımızın duyurusunu yapmıştık. Üç sinema filmi projemiz var. Co-production yapacağız. Ayrıca Türk televizyonlarında dizi olarak 3 projemiz var. Onları da hayata geçirmek için çalışıyoruz. Ayrıca senaryosunu benim yazdığım Mevlana Şems'in hikayesini anlatan uluslararası bir dizi projemiz var. Uluslararası bir proje olacağı için heyecanlıyım. İnşallah bu projede Şems karakterini canlandırmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.

Son olarak sevenlerinize bir mesajınız var mı?

Herşey için teşekkür ediyorum. Niyetimiz güzel umarım işlerimiz de güzel olur.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER