ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Nisan 2013 Salı 11:34

‘Ne Çekersen Onu Biçersin’


Tarım sektörü firması Gübre Fabrikaları’nın (Gübretaş) düzenlediği ‘Ne Çekersen Onu Biçersin’ konulu basın fotoğraf yarışması için son başvuru tarihi 30 Nisan.

Şirketin 60. Yıl kutlamaları kapsamında ‘Bu Toprağın Renkleri’ adı ile düzenlediği basın fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere toplam 11 bin lira para ödülü verilecek. Son katılım tarihi 30 Nisan 2013 olan yarışmada birincilik ödülü olarak 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira ve üçüncüye bin 500 liralık para ödülü, 3 kişiye de mansiyon verilecek.

Abdurrahman Antakyalı, Coşkun Aral, Garbis Özatay, İsmail Küçük, Sabahattin Kayış, Selahattin Sevi ve Yakup Güler'den oluşan yarışma jürisi, www.butopraginrenkleri.org internet sitesi üzerinden gönderilecek fotoğraflar arasından seçimini yapacak. Sonuçları 6-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında değerlendirecek olan jüri, 14 Mayıs 2013'teki Dünya Çiftçi Günü'nde dereceye girenleri açıklayacak. Ayrıca fotoğrafların yer aldığı bir de sergi düzenlenecek.
Yerel ve ulusal basında görev yapan tüm medya mensuplarına açık olan yarışmanın bu yılki ana teması "Anadolu Topraklarında Tarım" olarak belirlendi. Katılımcılar, Türkiye'nin farklı bölgelerinden üretim, hasat, ekim, dikim, gübreleme gibi tarımsal faaliyetler ile bu alandaki insanları en iyi fotoğraf karesinde buluşturmaya çalışacak. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER