ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Aralık 2012 Cuma 15:47

Muğla'da trafik kazası: 11 yaralı


Muğla'da yolcu minibüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
    
Muğla Çevre Yolu Dirgeme Kavşağı'nda, Orhan Kozalı'nın kullandığı 48 TM 0141 plakalı yolcu minibüsü ile Ozan Özkan Taş yönetimindeki 20 VF 482 plakalı tır çarpıştı.
    
Kazada, minibüs sürücüsü Orhan Kozalı ile yolculardan Ayşegül Türk, Mustafa Tolga, Feriştah Kaplan, Sultan Alpay Yaraş, Fatma Tolga, Kadir Türkoğlu, Dürdane Öztürk, Ayhan Tolga, Fevzi Turan Özsoy ve Mehmet Tolga yaralandı.
    
Yaralılardan minibüste sıkışan Feriştah Kaplan, olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Muğla Belediyesi AKS ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.
    
Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansları ile kaldırıldıkları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Muğla Özel Yücelen Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
    
Öte yandan kaza yerine gelen bazı yolcu yakınları, kurtarma çalışmalarına katıldıkları esnada yakınlarını görerek baygınlık geçirdi.
    
Kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika ulaşıma kapanan Çevre Yolu, trafik ekiplerinin araçları kaldırmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Tır sürücü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
    

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER