ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Kasım 2014 Cuma 11:02

Motosiklet öğretmene böyle çarptı

Motosiklet öğretmene böyle çarptı

Mersin’in Silifke ilçesinde görev yaptığı okulun önünden karşı kaldırıma geçmeye çalışan öğretmene motosiklet çarptı. Kazada öğretmen ağır yaralanırken, paniğe kapılan sürücü olay yerinden kaçtı.


Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Hilmi Gürbüz, ders arası okulun karşısındaki markete giderek alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hilmi Gürbüz’e, motosiklet çarptı. Metrelerce sürüklenen Hilmi Gürbüz’e ilk müdahaleyi meslektaşları yaptı. Kafasından ve ayaklarından yaralanan öğretmen yerde yatarken öğrenciler de endişeli gözlerle olup biteni izledi.

3 GÜN YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ

Kaza yerine gelen ambulansla Silifke Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hilmi Gürbüz, 3 gün yoğun bakım servisinde yatıp tedavi olduktan sonra taburcu edildi.

Evinde istirahat eden Hilmi Gürbüz, “Okuldan çıktım arkadaşlarımın yanındaydım. Dışarı çıkıp okulun karşısındaki markete uğramak istedim. O arada iki öğrenci bana yolda soru sordu bende onlara yanıt verirken iki kişi hızlı bir şekilde gelerek motosiklet ile bana vurdular. Yolda sürüklendim. Geri kalanını hatırlamıyorum. Hastanede gözümü açtığımı hatırlıyorum. Çok şükür şu an iyiyim. Okul önlerinde süratli geçen motosikletlere bir çare bulunsun. Bugün bana yarın bir başkasına olabilir” dedi.

Bu arada, öğretmene çarptığı ileri sürülen sürücü ile yanındaki kişinin yakalandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.







KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER