ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 14:25

Minik öğrencilerden Vali Harput’a konser


Nuri Erbak İlköğretim Okulu öğrencileri, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret ederek, kurdukları ritim orkestrası ile mini bir konser verdi.

Öğrenci grubunun yaptığı ziyaret ve verdikleri konserden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Harput, "Beni çok mutlu ettiniz. Diliyorum, hep mutlu olursunuz. Çok iyi bir okulda okuyorsunuz, öğretmen ve idareciniz size sahip çıkarak, güzel bir grup kurmuşsunuz." dedi.

Başarının arkasında hep çalışma olduğunu belirten Vali Harput, "Başarıyı ancak çalışma getirir. Dürüst olun ve çok çalışın. Ben sizlere güveniyorum, hepinize başarılar diliyorum. Evlerinize gittiğinizde ailelerinize de benden selam söyleyin." şeklinde konuştu.

Müzik öğretmeni Gökçin Karaca ise kurdukları bu grup ile ulusal ve uluslararası festivallerde Bursa ve Türkiye'yi temsil etmek istediklerini söyledi. Orf çalgısı eşliğinde verilen konserin sonunda öğrenciler ile tek tek ilgilenen Vali Harput, çikolata ikram etti.

Nuri Erbak İlköğretim Okulu Müzik öğretmeni Gökçin Karaca önderliğinde; 5, 6, 7. sınıf öğrencilerinden oluşturulan grup, yaklaşık bir yıldır çalışmalarına devam ediyor. 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER