ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 21:28

MHP’nin Talas Belediye Başkan adayı Erkan Kandemir

MHPnin Talas Belediye Başkan adayı Erkan Kandemir


Yerel seçimler için hazırlıklara başlayan MHP Kayseri İl Teşkilatı, Bünyan, Pınarbaşı, Develi ilçelerinin ardından Talas ilçesi belediye başkan adayını da açıkladı. MHP’nin Talas adayı Kayseri İl Teşkilatı’nda Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İnşaat Mühendisi Erkan Kandemir oldu.

    MHP İl binasında düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Mete Eke, Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ile Talas Belediye Başkan adayı Erkan Kandemir katıldı. MHP İl Başkanı Mete Eke, burada yaptığı konuşmada, mahalli seçimlerde MHP’yi temsil edecek adayları kısım kısım açıkladıklarını söyledi. Eke, “Pınarbaşı, Bünyan ve Develi ilçemizde bunun tamamladık. Talas ilçemizdeki yapılan temayül yoklamaları neticesinde karara vardık. Genel merkezi ziyaret ederek oradan aldığımız olur talimatı ile Talas Belediye Başkan adayının tanıtılması için huzurlarınızdayız. Adayımız inşaat mühendisi Erkan Kandemir’dir. Kandemir, İl Teşkilatı'nın mahalle idarelerden sorumlu il başkan yardımcısı görevini yürütmekteydi. İnandığımız ve güvendiğimiz konuya haktim olan kardeşimiz. Talas’ta 3 hilalin Ali Dağı’nın zirvesini dikileceğine inandığımız arkadaşımız Erkan Kandemir olduğunu açıklıyoruz.” dedi.

    Eke, aday tespit çalışmalarının devam ettiğini belirterek, genel merkezin olurunu aldıktan sonra paylaşmaya devam edeceklerini ifade etti. Eke, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin katılımı ile bütün adaylarımızı coşkulu bir şekilde tanıtacağımız şölen olacak.” diye konuştu.

    Daha sonra söz alan Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir ise Talas halkının teveccühü ile seçildiği zaman projeleri ciddiyet ve hassasiyetle takip edeceklerini söyledi. Kandemir, “2014 seçimlerinden sonra Talas halkı teveccühü ile görev geldiğimize büyük projelere imza atacağımızı ve onları hakettikleri yerde yaşatacağımızı taahhüt ediyorum. Onlar için çalışacağıma sözünü veriyorum.” şeklinde konuştu.

    Açıklamaların ardından Kandemir, tebrikleri kabul etti.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER