ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Ekim 2014 Pazartesi 17:03

Mezar taşına adı yazılmadı

Mezar taşına adı yazılmadı

Cezaevinde intihar eden ve önceki gün defnedilen Cem Garipoğlu'nun mezar taşında isminin yazmaması dikkat çekti.


Münevver Karabulut’u öldüren ve cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun mezar taşına ismi yazılmadı.

Cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, cezaevindeki kamera görüntülerini beraber izlemeyi talep edeceklerini söyledi.

GÖRÜNTÜLERİ MÜNEVVER'İN AİLESİ İZLEMEK İSTİYOR (Haberin ayrıntıları için tıklayınız!)

Cem Garipoğlu'nun ölmediği ve kaçtığıyla ilgili sosyal medyada oldukça fazla iddianın yer aldığını belirten Av. Epözdemir şunları söyledi: "Sosyal medyada, görsel basında, kitle iletişim araçlarında ne yazık ki böyle bir algı oluşmuş durumda. Bir hukukçu olarak ben çok inanmasam da, kamu vicdanının rahatlaması ve maddi gerçeğin ortaya çıkması için savcılıktan, cezaevindeki kamera görüntülerini izlemeyi talep edeceğiz."

"KAÇMIŞ YA DA KAÇIRILMIŞ OLABİLİR"

Epözdemir, yargılama aşamasındaki ihmallere ek olarak sosyal medyada ve basında, bu olayın bir intihar değil kaçırılma olduğuna dair iddiaların bulunduğunu belirterek, ''Bütün bunlar bir araya geldiğinde müvekkillerim olan Karabulut ailesinin bu olayın bir intihar olamayacağı, Garipoğlu'nun kaçmış ya da kaçırılmış olma ihtimaline karşı birtakım makul şüpheleri oluştu. Biz de vekillik görevimize karşı müdahillik talebinde bulunduk. Hem Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun hem soruşturma savcısıyla görüştük. Kapsamlı bir değerlendirme yapma fırsatımız oldu'' dedi.

Öte yandan Cem Garipoğlu'nun mezar taşına isminin yazılmaması dikkat çekti.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER