ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2014 Çarşamba 20:20

Mersin'de korku dolu anlar..

Mersinde korku dolu anlar..

Mersin’de seyir halindeki yolcu otobüsünün, birden alev alıp yanması korku dolu anlar yaşattı. Otobüsün boş olması büyük bir faciayı önledi.


Mersin’de seyir halindeki yolcu otobüsünün, birden alev alıp yanması korku dolu anlar yaşattı. Otobüsün boş olması büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK) üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde Orhan Aydemir yönetiminde otogardan çıkan 34 PAR 58 plakalı yolcu otobüsü, karşıda bulunan sanayiye doğru ilerlerken büyük patlama ile ön tarafı yanmaya başladı. Alevleri gören şoför kendini can havliyle dışarı atarken, çevredeki vatandaşlarda da durumu itfaiyeye ve polise bildirdi. Polis terör saldırısı olabileceğinden çevreyi abluka altına alırken, çevredeki vatandaşlar yangın yerinden uzaklaştırılmaya çalışıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın yaklaşık yarım saat içinde söndürülürken, otobüs kullanılmaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesi sırasında araçtan patlama sesleri gelmesi ise korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri, yangının elektrik kontağından çıktığını belirledi. Yangın boyunca trafik ekipleri de GMK Bulvarı’nı çift yönlü trafiğe kapattı. Tehlikeye aldırmadan yangını izleyen ve telefonla çekmeye çalışan çevredeki vatandaşlar ise dikkat çekti.

Yangını kaldırımda oturup ağlayarak izleyen otobüs şoförü Orhan Aydemir ise olayı babasına ağlayarak anlattı. Aydemir, "Baba benim hayatım söndü ya, ne yapayım. Baba ben şimdi ne yapayım. Baba, gözümün önünde yandı cayır cayır. Baba gitti araba" diyerek telefonu bırakarak fenalaştı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile şoför Aydemir, bölgede bulunan bir otele götürüldü.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.














KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER