ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Aralık 2013 Pazartesi 18:53

Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı

Melih Gökçek, Kılıçdaroğlunu köşeye sıkıştırdı

İbrahim Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak belgeler yayınladı.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde yapılan usulsülükleri gündeme getirerek, "Bir daha elinde ayakkabı kutusuyla seni görürsem sana bu belgeyi gönderirim." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabından CHP'nin, Büyükşehir belediye başkan adayı Mansur Yavaş olarak belirlenmesi üzerine açıklama yaptı.

Konuya ilişkin ilk twitini, "Bu sıralar sık twit atmadığım için birilerine bir şeyler olmuş... Başta Ahmet Hakan'a... Bugün CHP adayı resmen belli oldu. Artık rahat yorum yapabilirim... Eğer erken twit atsam kesinlikle Mansur Yavaş'ı aday yapmazlardı... Artık dönüş yok... CHP inşallah dersini alacak" sözleriyle atan Başkan Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK genel müdürlüğü döneminde bir röntgen cihazı fiyatının bir yılda yaklaşık 7 kat fazla fiyatla alımının yapılmasına ilişkin belgeleri de takipçileriyle paylaştı.

"SUÇLU VARSA CEZASINI ÇEKER"

Attığı twitlerde 'Artık rahat yorum yapabilirim' mesajının ardından Başkan Gökçek, son günlerde yaşanan siyasi olaylara ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, "Son günlerde gelişen oyunlar ülkemizin geleceğini tehdit ediyor... Yargıya intikal eden olayla ilgili konuşmak istemiyorum... Suçlu varsa cezasını çeker... Ancak mahkeme sonuçlanmadan kimseye kesin damga vuramayız..." açıklamasında bulundu.

Bir takipçisinin, "Türkiye kıskanılıyor... Tek çareleri bizi içimizde birbirimize düşürmek. Değil birbirimize düşman olmak, yan gözle bile bakmak zulümdür. Kur'an, birliği ve dirliği emretmektedir. İnananlar tekrar tekrar düşünsün" ve "ABD Ankara Büyükelçisi: 'Halkbank'la İran'ın ilişkilerinin kesilmesini istedik. Dinlemediler. Bir imparatorluğun yıkılışını seyrediyorsunuz" cümlesini retweet eden Başkan Gökçek, yaşanan süreci, "Dışarda ABD ve İsrail, içerde baronlar ve CHP bu olaylardan nemalanmak istiyor... KK (Kemal Kılıçdaroğlu) boş durmadı ve iki üç gündür giydiriyor da giydiriyor..." sözleriyle değerlendirdi.

"RÖNTGEN CİHAZININ FİYATI BİR YILDA 7 KAT ARTMIŞ"

Başkan Gökçek, mesajlarına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, SSK (Sosyal Sigortalar Kurumu) genel müdürlüğü döneminde bir yıl arayla alımı yapılan röntgen cihazı fiyatlarının yaklaşık 7 kat artış gösterdiği belgeleri de paylaşarak, "Bakın bugün KK (Kemal Kılıçdaroğlu) ne beyanat vermiş... Sevgili KK (Kemal Kılıçdaroğlu)... Türkiye'de yolsuzluk konusunda konuşacak son kişi sizsiniz... Bugünden itibaren sizin dosyalarınızı teker teker açacağım..." twitini attı.

Başkan Gökçek, "İşte ilk belgeler...KK, SSK'da üç yıl üst üste aynı malı bakın hangi fiyattan almış...bana bunu izah edeceksin KK...kaçma, kıvırma yok..." mesajını atarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun altında imzası bulunan belgeleri twitledi. Her paylaştığı belgenin altından Gökçek, şu yorumları yazdı: "Yıl 1993...1 adet 300 MA'lık röntgen cihazı 350.000.000 TL... 4 adeti 1.400.000.000 TL. Altında KK'nın imzası. Yıl 1994...13 röntgen cihazı alınmış. Tanesi 2.434.615.384 TL. (Toplam 31.650.000.000 TL. İmza KK.. Sevgili KK, bir yılda fiyatlar 350.000.000 TL'den 2.434.615.384 TL'ye nasıl çıktı? Kıvırmadan izah bekliyoruz... Aynı konuda üçüncü belgeni de yayımlamamı ister misin? Sadece ses ver yeter. Bir daha elinde ayakkabı kutusuyla seni görürsem sana bunu gönderirim. -Sevgili KK... Ben bunlardan yargılandım diye savunmaya filan geçme... Sen Rahşan affından yararlanan birisisin... Aç bana tazminat davası. Yargı önünde ispat edemezsem cezama razıyım... Tekrar ediyorum... Sen Türkiye'de yolsuzluk konusunda en son konuşacak kişisin..."

"YARIN, ABD, BARON VE CHP TRAFİĞİNİ ANLATACAĞIM"

Başkan Gökçek, açıklamalarını şöyle sonlandırdı: "Sayın Baykal'ın yolsuzluktan dolayı partiden attığı bir kişiyi İstanbul belediye başkan adayı yapman senin etik değerlerinin ispatıdır... Konuşma batarsın... Konuştukça seni sokakta dolaşmaz hale getiririm... Sevgili twit alemi... Yarın İstanbul ve Ankara adaylarının tespiti konusunda ABD, baron ve CHP trafiğini anlatacağım..."

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER