ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Mart 2014 Cuma 07:02

Melih Gökçek bir ilke imza atıyor

Melih Gökçek bir ilke imza atıyor

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek twitter dünyasında boş durmuyor.


Siyasiler arasında twitter'ı en aktif şekilde kullanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir ilke imza atıyor...

Akşam'ın haberine göre, twitter'dan takipçilerine ilginç bir öneri sunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olumlu yanıt alınca yeni projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Ankara'da twitter mitingi

Gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yeni projesiyle yine dikkatleri üzerine çekecek. Gökçek Ankara'da twitter mitingi düzenleyecek.

Dünyada bir ilk olacak

Twitter'ı aktif şekilde kullanan Melih Gökçek, takipçilerine ilginç bir fikir sundu. Gökçek takipçilerine 'Sevgili twit alemi, orjinal bir teklifim var. Ankara'da bir 'twitter mitingi' yapalım mı? diye sordu. Takipçilerinden olumlu yanıt alan Gökçek, twitter mitingini nerede ve ne zaman yapalım? Diye öneri alarak Ankara'da twitter mitingi düzenlemek için kolları sıvadı.

Melih Gökçek, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) önde gelen internet ve teknoloji kuruluşlarından biri olan Marketing Association (IMA) tarafından 'Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı' seçilmişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER