ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Haziran 2014 Pazartesi 20:09

Mavi kapakları çaldılar

Mavi kapakları çaldılar

Engelliler için toplanan mavi kapakları çaldılar


Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesinde ihtiyaç sahibi bedensel engellilere tekerlekli sandalye temin etmek için toplanan 600 kilogramı aşkın mavi kapak, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı.Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesinde ihtiyaç sahibi bedensel engellilere tekerlekli sandalye temin etmek için toplanan 600 kilogramı aşkın mavi kapak, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Mehmet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuk yuvaları, okullar ve vatandaşların desteğiyle tekerlekli sandalye alımı için topladıkları mavi kapakların, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce gece çalındığını söyledi.
Bu kapaklarla 4 tekerlekli sandalye almayı planladıklarını belirten Yılmaz, "Yardımseverlerin topladığı mavi kapakları gece minibüse yükleyip çalmışlar. Hırsızlar, parkın içindeki otoparka bıraktıkları minibüsün çıkışta park ücretini bile ödemiş. Kalbimiz kırık, canımız sıkkın. İnsan ne kadar zor durumda kalırsa kalsın böyle güzel amaca hizmet eden değerleri bu kadar ucuz görmemeli. 600 kilogramdan fazla mavi kapağımız çalındı. 4 engellimizin sandalye umudu çalındı. İnşallah bu kapakları buluruz" diye konuştu.
Yılmaz, polis ekiplerinin hırsızlık olayını aydınlatmak için araştırma başlattığını söyledi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER