ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2014 Çarşamba 17:55

Maradona, Guardiola ile çalışmak istiyor


Arjantinli efsane oyuncu Diego Armando Maradona, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'nın yanında bir hafta çalışmak istediğini söyledi.
Maradona, Sportbild dergisine yaptığı açıklamada, Bundesliga'daki önemli karşılaşmaları takip ettiğini belirterek, Almanya futbolunun İspanya seviyesinde olduğunu ifade etti.
Guardiola'nın Alman futbolundaki gelişmeyi erken gördüğünü ve bunu Bayern Münih'te kullandığını belirten Maradona, Bundesliga'da iyi eğitilmiş futbolcuların bulunduğunu, burada futbolcuların oynadıkları takımdan dolayı yıldız olduklarını kaydetti.
Bir soru üzerine Maradona, ''Guardiola'nın yanında bir hafta çalışmak ve antrenmanı izlemek hoşuma giderdi. Bayern Münih'i ziyaret etmekten büyük mutluluk duyardım'' dedi.
Maradona, gelecek sezon Bayern Münih'e transfer olacak Robert Lewandowski ile Bayern Münih'in mükemmelleşeceğini savundu.
Lionel Messi'nin Barcelona'dan Bayern Münih'e transfer olup olmayacağına ilişkin Maradona, ''Bu futbolun sonu olur'' ifadesini kullandı.
''Neden futbol sonu?'' sorusuna karşılık da Maradona, ''Lewandowski ve Messi... Bu durumda diğerleri sadece 2. sıra için oynarlar, tüm yarışlarda ve liglerde'' diye konuştu.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER