ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 22:11

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacağız"


AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, bütün ilçelerle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacaklarını söyledi.

Hafta sonu Salihli'de yapılan teşkilat içi eğitim kampının başarılı geçtiğini dile getiren Murat Baybatur, 2014’de yapılacak seçimler için yol haritasının belirlendiğini, teşkilat içi birlik ve beraberliğin önemli bir ivme kazandığını kaydetti. Eğitim kampının gerek Manisa'da gerekse Ege Bölgesi'nde ilk olmasının önemine değinen Baybatur, Genel Merkez tarafından düzenlenen ve ev sahipliğini Manisa teşkilatının yaptığı eğitim kampında Manisa il teşkilatının başarılı bir sınav verdiğini ifade etti.

        Baybatur, Başbakan Yardımcı Bülent Arınç ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da eğitim kampına katılarak önemli bilgilerini toplantıya katılanlarla paylaştıklarını dile getirdi. Bülent Arınç’ın, kampın ilk günü tecrübelerinden faydalandıkları gibi son günde kampın sonunda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiğini aktaran Baybatur, “Sayın Arınç ile birlikte 2014 yılında yapılacak yerel yönetimler ve cumhurbaşkanlığı seçimi için bir yol haritası belirledik. Önümüzdeki seçimler için stratejilerimizi ortaya koyduk. Parti teşkilatlarımızın kendi bölgelerinde yapacaklarını çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve stratejik yol haritalarını çizdik.” dedi.

Baybatur, şunları kaydetti: "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'daki hizmetlerle ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Bursa bilindiği gibi son dört yılda yapılan hizmetlerle dünyada örnek şehir olarak gösteriliyor. Kendi tramvayını ve vagonunu aracını üreten bir belediye olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediyecilikle ilgili önemli bilgilerini bizlerle paylaştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçemizdeki belediye başkanlıklarını kazanma yönünde önemli stratejiler belirledik. Allah'ın izniyle yapacağımız bu çalışmalarla başta büyük şehir belediye başkanlığı 17 ilçenin tamamını AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Bütün ilçelerimiz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacağız."
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER