ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Mayıs 2017 Cuma 16:01

Malezya'da gözaltına alınan FETÖ'cüler Türkiye'de

Malezyada gözaltına alınan FETÖcüler Türkiyede

Geçen hafta gözaltına alındıktan sonra iade edilen 3 FETÖ mensubu, Türkiye'ye getirildi Sabah erken saatlerde İstanbul'a havayoluyla getirildikten sonra Ankara'ya gönderilen şüpheliler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorguya alındı


Malezya'da geçen hafta gözaltına alındıktan sonra Türkiye'ye iade edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu 3 kişi, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorguya alındı.

Milli İstihbarat Teşkilatı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İnterpol Daire Başkanlıklarının girişimleri sonucunda Malezya'da geçen hafta gözaltına alınan FETÖ üyesi 3 Türk vatandaşı, sabah saatlerinde İstanbul'a getirildi.

FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında arama kararı bulunan Turgay Karaman, İhsan Aslan ve İsmet Özçelik, gözaltına alındıktan sonra Ankara'ya gönderildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen şüphelilerin sorgularına başlandığı öğrenildi.

FETÖ mensuplarından Karaman'ın, Malezya'nın İpoh kentinde faaliyet gösteren uluslararası okulun müdürü, Özçelik'in akademisyen, Aslan'ın da iş adamı olduğu belirtildi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER