ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Kasım 2014 Pazartesi 00:17

Lüks otomobil kundaklandı

Lüks otomobil kundaklandı

Bakırköy'de park halindeki lüks otomobil, yanıcı madde dökülmek suretiyle kundaklandı. Aracı ateşe veren kişi veya kişiler, hastane bahçesine kaçıp kayıplara karıştı.


Olay, Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Demirkapı Caddesi üzerinde 21.00 sıralarında gerçekleşti. Enes K.'ya ait park halindeki 34 ENS 75 plakalı lüks otomobil üzerine yanıcı madde dökülmek suretiyle ateşe verildi. Olayı gerçekleştiren şüpheli kişi, mahalle sakinlerinin kendisini fark etmesi üzerine Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bahçesi'ne kaçtı. Hastane bahçe duvarındaki açıklıktan bahçeye giren şüpheli, kaçarak kayıplara karıştı.

Hastane çevresini kuşatan polis saldırgana ulaşamadı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı kısa süre içerisinde söndürdü. Olay Yeri İnceleme polisleri, yanan araç üzerinde inceleme ve delil çalışması yaptı. Kundaklama haberini üzerine bölgeye gelen araç Sahibi Enes K. yaşananları; "Biz de nasıl oldu bilmiyoruz. Geldiğimizde araba yanıyordu. Benim kişisel bir husumetim yok. Cadde üzerinde bulunan bütün araçları yakacakmış ama vatandaşlar bağırmışlar." sözleriyle aktardı.

Saldırının tek bir araca mı yoksa bölgedeki diğer araçlara da yönelik bir eylem olup olmadığı yönünde inceleme başlatıldı.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER