ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2014 Cumartesi 21:08

Kütahya’da trafik kazaları: 7 yaralı

Kütahyada trafik kazaları: 7 yaralı

Kütahya’da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.


Şanlıurfa’dan getirdiği malları Kütahya’ya bıraktıktan sonra İzmir’e gitmek isteyen 63 NL 064 plakalı kamyon sürücüsü Halil Geleç, yanlış yönde gittiğini fark edip Afyonkarahisar Kütahya karayolunun 13. kilometresinde geri dönmek istediği esnada Nizamettin Gören idaresindeki 10 F 5010 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler tarafından sağlık ekipleri çağrıldı. Nizamettin Gören idaresindeki kamyonet içerisinde yolcu olarak bulunan Zahit Can, araçtan çıkartılarak yere alındı. Kamyonet sürücüsü Nizamettin Gören, Kütahya İl Afet Acil Durum Müdürlüğü kaza kırım ekiplerinin 45 dakikalık çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı.

112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bölümüne gönderildi.

Diğer kaza ise Tavşanlı Kütahya karayolunda meydana geldi. Tavşanlı’dan Kütahya istikametine gitmekte olan Hasan Emre Hava idaresindeki otomobil, aynı yöne giden Halil Akar idaresindeki 43 HT 944 plakalı otomobile çarptıktan sonra 500 metre sürüklenip takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Halil Akar ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan eşi Fatma Akar ve kardeşi İsmail Akar ile diğer otomobil sürücüsü Hasan Emre Hava ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan Burcu Uyar yaralandı.

Takla atan otomobil sürücüsü sıkışan Hasan Emre Hava, Kütahya Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Müdürlüğü kaza kırım ekipleri tarafından kurtarılarak 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bölümüne gönderildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER