ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Aralık 2014 Perşembe 07:08

Kütahya'da bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti

Kütahyada bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti

Kütahya'da birlikte yaşadığı kadını bıçaklayan bir şahıs gözaltına alındı.


Kütahya'da birlikte yaşadığı kadını bıçaklayan bir şahıs gözaltına alındı. Ağır yaralanan kadın ise hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, gece saatlerinde TOKİ konutları 3. Etap DY-24. Blok'ta meydana geldi. Bir kadının çığlık attığı ihbarını alan polis, adreste Yılmaz Kılıç’ın (41) elinde bıçak ile dışarıda olduğunu gördü. Şahsın elinden bıçağı alan polis, üzerindeki kanın kime ait olduğunu sorduğunda, Yılmaz Kılıç'tan "Benim sevgilim o. Kavga ettik siz niye geliyorsunuz ki. Birşeyi yok içeride yatıyor" cevabını aldı. Daire içerisine giren polis, Nursel Ateş’i (38) yerde kanlar içerisinde buldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, apartman sakinlerinin de yardımı ile Nursel Ateş’i ambulansa taşıyarak Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Nursel Ateş’in İzmir’de yaşadığı, evli olduğu öne sürülen Yılmaz Kılıç'la sosyal paylaşım sitesinde tanıştıkları ve üç gündür Yılmaz Kılıç'la kaldıkları iddia edildi. Nursel Ateş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER