ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mart 2024 Cuma 15:54

Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük olay!

Kurtlar Vadisi Pusuda büyük olay!

Cumhurbaşkanı örtüsünü açmadan Kurtlar Vadisi Pusu milyonlara gösterdi.


Gündemi yakından takip eden Kurtlar Vadisi Pusu'da, geçen hafta yayınlanan (124.) bölümünde ki son sahne Türkiye'nin gündemine yine damgasını vurdu.

Dün, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’in katılımıyla açılan, İDEF 11 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda büyük bir sürpriz vardı.

Otokar, ana yüklenicisi olduğu "Altay Projesi" kapsamında ilk Türk Ana Muharebe Tankı’nın gerçek boyutlardaki modelini sergiledi. Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı, Milli Savunma Bakanı ve Savunma Sanayii Müsteşarı’nın yaptığı açılışla tankın üzerindeki örtü kaldırılmıştı.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA "ANADOLU KAPLANI"

Geçen hafta (05.05.2011) Perşembe akşamı da ATV ekranlarında sevenleriyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu kimsenin bilmediği bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Tamamen milli kaynaklarla yapılan ve ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı olan "Altay projesi"ni Kurtlar Vadisi Pusu, 124. bölümüde gösterdi.

Bölümün son sahnesinde yer alan ve devletin zirvesine "Anadolu Kaplanı" olarak tanıtılan ilk yerli tank, bölümden bir hafta sonra; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’in katıldığı "İDEF 11 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı"nda gösterildi.



VADİ'DE BÜYÜK SUİKAST

Öte yandan, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşam yayınlanacak 125. bölümünde Ersoy Ulubey'in, devletin zirvesine tank töreninde yapacağı suikasti Polat Alemdar'ın önleyip önleyemeyeceği de merak konusu.


KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER