ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Haziran 2014 Pazar 11:25

Kumkapı’da bıçaklı kavga ölümle bitti!

Kumkapıda bıçaklı kavga ölümle bitti!

Fatih’te, yabancı uyruklu şahıslar arasında çıkan bıçaklı kavga cinayetle bitti.


Bıçakla yaralanan Hamparsun Harutunyan (36), aşırı kan kaybından hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Sahil Kennedy Caddesi Kumkapı girişinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Ermenistan vatandaşı Hamparsun Harutunyan (36), oğlu Karnik (11) ve arkadaşlarıyla birlikte Kumkapı sahiline gitti. Deniz kenarında oturan Hartunyan ile yanındakiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında oğlunu korumaya çalışan Hamparsun Hartunyan kasığından yaralandı. Hartunyan yaralı halde Kumkapı girişi tren yolu alt geçidine kadar kaçtı. Daha fazla gidemeyen Hartunyan kanlar içinde yere yığıldı. Kolundan yaralanan oğlu Karnik ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Kavgaya karışan diğer kişi ya da kişiler ise olay yerinden uzaklaştı.

Hamparsun Hartunyan’ı yaralı halde gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. İlk müdahaleyi yapan vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Bölgeyi emniyet şeridiyle kapatan polis, delil çalışması yaptı. Görgü tanıklarının ifadesini alan polis ekipleri, olayın fail ya da faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Kavgada yaralanan Karnik Hartunyan ile isminin Martin olduğu öğrenilen bir kişi Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alt geçide gelen Hamparsun Hartunyan’ın ablası Roza Harutunyan, sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri Hartunyan’ın yakınlarının sakinleştirmede başarılı olamadı. Acılı aile uzun süre gözyaşı döktü. Kumkapı Turistik Restoranları ve Esnafları Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Duranoğlu, olayın sahilde başladığını, yaralı şahsın Kumkapı girişinde yere yığıldığını aktardı. Duranoğlu, restoranda bulunan bir hemşireyle birlikte yaralıya kalp masajı yaptıklarını, sağlık ekipleri gelince de onlara teslim ettiklerini söyledi. Duranoğlu, hayatını kaybeden Hamparsun Hartunyan ve ailesinin Ermeni vatandaşı olduğunu ve Türkiye’de kaçak olarak kaldıklarını iddia etti. Duranoğlu, kavganın diğer tarafının da Ermeni olduğunu onların da kaçak olduğunu öne sürdü.

Hamparsun Hartunyan’ın cesedi olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.


















KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER