ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2016 Çarşamba 09:03

Küçükçekmece'de cinayet

Küçükçekmecede cinayet

İş yerine soygun amacıyla giren şüpheli ya da şüpheliler tarafından başına sert bir cisimle vurulan Suriyeli bakkal hayatını kaybetti


Küçükçekmece'de Suriyeli bir bakkal, dükkanına soygun amacıyla giren kişi veya kişilere direnmeye çalışırken başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, Mehmet Akif Mahallesi Arif Hikmet Sokağı'nda bakkal Abdulkadir Yakup ve oğlunun içeride bulunduğu sırada soygun amacıyla iş yerine girdi.

Yakup'un durumu fark etmesi üzerine arbede çıktı. Arbede sırasında Yakup'un başına sert bir cisimle vuran şüpheli veya şüpheliler, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Dükkanın alt katında bulunan Yakup'un oğlu, babasının yanına gelip onu kanlar içinde görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yakup'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, bakkal dükkanında cinayet sonrası detaylı olay yeri çalışması yaptı. İş yeri sahibinin küçük oğlu polisler tarafından sakinleştirilerek olay hakkında bilgisine başvuruldu.

Ceset, polis ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze nakil aracıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

- "İçeriden paraları ve sigaraları almışlar"

Maktulün yakını olduğunu belirten Faruk Halil, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı Abdulkadir Yakup'un oğlunun kendisini telefonla araması sonucu öğrendiğini ve hemen dükkana geldiğini söyledi.

Yakup'u yerde kanlar içinde yatarken bulduklarını dile getiren Halil, "Dükkanda iki kişilermiş, babası ve çocuğu. Diğer çocuğu ise Kur'an kursunda okuyordu. Sadece çocukla kendisi burada yaşıyor. İçeriden paraları ve sigaraları almışlar." diye konuştu.

Polis, olayın fail ya da faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER