ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 07:50

Küçükçekmece’de 7 araç kundaklandı

Küçükçekmecede 7 araç kundaklandı

Küçükçekmece’de kimliği belirsiz kişiler park halindeki 7 aracı kundakladı.


Araçlardaki yangın vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, olayın ardından kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, İnönü Mahallesi erguvan Sokak’ta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz maskeli şahıslar sokakta park halinde bulunan araçlara benzin dökerek ateşe verdi. Araçlardaki patlama sesine uyanan vatandaşlar sokaktaki araçların yandığını gördü. İtfaiye ve polise haber veren araç sahipleri kendi imkanlarıyla yanan araçları söndürmeye çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye araçları söndürdü. Çevre emniyeti alan polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı.

Mahalle sakinleri, duydukları ses ve koku üzerine dışarı çıktıklarını ve 3 kişiyi kaçarken gördüklerini aktardı. Araç sahipleri olaya tepki gösterirken araçların yanma anı cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, otomobiller alev alev yanarken mahalle sakinlerinin büyük panik yaşadığı görülüyor. Kundaklanan araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.







KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER