ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2014 Cuma 11:10

Korkutmak isterken öldürmüşler

Korkutmak isterken öldürmüşler

Eyüp’te sabah saatlerinde işyerlerini soymaya çalışan 16 yaşındaki F.K.’yı tabancayla vurarak öldürmekten aranan iki kardeş kısa sürede yakalandı.


Eyüp’te sabah saatlerinde işyerlerini soymaya çalışan 16 yaşındaki F.K.’yı tabancayla vurarak öldürmekten aranan iki kardeş kısa sürede yakalandı. Şüphelilerin, işyerlerini açmaya geldiklerinde karşılaştıkları F.K., ile buruna geldiklerini ve korkutmak için rastgele ateş ettiklerini söyledikleri öğrenildi.

Emniyet Tepe Mahallesinde, inşaat malzemeleri satan bir işyerinde 3 Aralık tarihinde meydana gelen olay polis soruşturmasına göre şöyle gelişti: İşyeri sahipleri C. K.(32) ile kardeşi R.K.(31) sabah saat 07.30 sıralarında işyerlerini açmaya geldiklerinde kapının açık olduğunu ve içerdeki malların kapıda duran bir kamyonete yüklenmiş olduğunu gördü. Hızla içeri giren iki kardeş elindeki  mallarla dışarı çıkmaya hazırlanan bir kişi ile karşılaştı. Bunun üzerine ruhsatlı silahlarını çeken iki kardeş rastgele ateş açtı. Kurşunlardan biri hırsızlıktan daha öncede polis geliş kaydı bulunan F.K.’nin başına isabet etti. Şüphelinin öldüğünü gören iki kardeş, paniğe kapılarak olay yerinden kaçtı.
Olaydan sonra firar eden C.K., ile R.K., kısa süre sonra Eyüp’te gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisteki ifadelerinde F.K'ya  korkutmak için rastgele ateş açtıklarını, vurulduğunu görünce de paniğe kapılarak kaçtıklarını söyledikleri belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.



KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER