ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 12:57

Kontrolden çıkan kamyon takla attı


Erzurum’da kireç yüklü bir kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada araç içerisinde sıkışan sürücü olay yerine gelen polisler tarafından çıkarıldı.

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ulaştırma Alay Komutanlığı önünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Aşkale'deki özel bir kireç fabrikasından yüklediği torba kireçleri Erzurum istikametine taşımakta olan Mevlüt Barik (61) idaresindeki 25 RA 234 plakalı kamyon, Ulaştırma Alay Komutanlığı önünde şarampole yuvarlanarak takla attı.

Kazada sürücü Barik, araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen Aziziye Polis Karakol Amirliği ekipleri, Barik'i sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkardı. Kamyon sürücüsü daha sonra kaza yerine gelen ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Sürücünün genel sağlık durumunun iyi olduğu, ancak kaburgalarında kırık olduğu belirtildi.

Kamyonun Ulaştırma Alay Komutanlığı'nın dış koruma çitlerine hasar vermesi nedeniyle askeri yetkililer, kazayı fotoğraflayıp rapor haline getirdi. Olay yerine gelen çekiciyle kamyon kaldırıldı. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER