ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ekim 2014 Pazar 10:36

Kızları kaçırılınca ev bastılar

Kızları kaçırılınca ev bastılar

Evde bulunan iki kişiyi yaralayan aile kızlarını buldu.


İzmir’in Karabağlar ilçesinde, 14 yaşındaki kızları M.A.’nın kaçırıldığını ileri süren anne ve baba bir evi bastı. Evde bulunan iki kişiyi yaralayan aile kızlarını buldu.

Olay, saat 01.30 sıralarında, 4154 sokak 69 numarada meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki kızları M.A.’dan bir haftadır haber alamayan anne Hülya A. ve baba İbrahim A. polise kayıp başvurusunda bulundu. Kızlarının kaçırılarak bir evde alıkonulduğunu öğrenen anne ve baba, adrese baskın yaptı. Eve gidip kapıyı kırarak içeri giren Hülya A. ve İbrahim A., kızlarını bu adreste bulurken evde bulunan Abdülkadir E. (33) ve Fuat E. (38) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle, Abdülkadir E. bacağından bıçakla yaralanırken, Fuat E.’nin çenesi kırıldı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalesinden sonra ambulansla Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Abdülkadir E. ve Fuat E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ELİNDE BIÇAKLA HASTANEYİ BASTI

Kavga sırasında başından yaralanan ve bir haftadır evde alıkonulduğu öne sürülen M.A., ailesi tarafından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. M.A.’nın Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

Hastaneye bıçakla geldiği ileri sürülen anne Hülya A. ve İbrahim A. da polis ekiplerince gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Hülya A. ve İbrahim A.’nın emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.










KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER