ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 14:22

Kızını öldürürken eşi ve oğlu içeride uyuyorlarmış

Kızını öldürürken eşi ve oğlu içeride uyuyorlarmış

Denizli'de, 36 yaşındaki Feryal Öksüz'ün eşi ile oğlunun uyumasının ardından 2.5 yaşındaki kızı Asiye Öksüz'ü 6'ncı kattaki evlerinin balkonundan atıp, ardından kendisi de atlayarak yaşamına son verdi.


FACEBOOK'TAKİ SAYFASINA 'NEDİR PAYLAŞILAMAYAN' YAZMIŞ

Denizli'de, 36 yaşındaki Feryal Öksüz'ün eşi ile oğlunun uyumasının ardından 2.5 yaşındaki kızı Asiye Öksüz'ü 6'ncı kattaki evlerinin balkonundan atıp, ardından kendisi de atlayarak yaşamına son vermesiyle ilgili soruşturma sürerken, cenazeleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Olay sırasında Öksüz'ün Şanlıurfa'da görev yaparken malulen emekli olan polis eşi Emin Öksüz ile ortaokul öğrenci olan oğlu 14 yaşındaki O.Y.O.'nin içeride uyudukları öğrenildi. İntihar nedeni belirten bir not bırakmayan Feryal Öksüz'ün sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında geçen Ağustos ayında, 'Yaşam ve ölüm arası bir şey varsa o da sınırların zorlanması, sınırın ötesi çılgınlık daha ötesi çıldırmak ve ölüm sessizliğinde bir gece bir gece eşittir... 1000 yüzyıl, anlasana ölümün olduğu şu dünyada neyi paylaşamıyoruz da ölümüne oynuyoruz ve ölüyoruz? Ve yok ediliyor varlığı kabullenemiyoruz. Nedir paylaşılamayan? Toprak kokulu aşklar mı? Yoksa papatyalar mı? Daha da ötesinde 1 kuruşluk yemeği mi suyu mu? Bir de aradığımız gerçekten toprak savaşı mı yoksa sevmesek bile azıcık saygı mı? İnsan sevmese bile saygı gösteremez mi yaradanın aşkına yaradılana? Neden? Ben deliyim de size ne oluyor be gülüm?' yazması dikkati çekti.

Anne kızın cenazelerinin yapılacak otopsi sonrası Ulu Cami'de kılınacak namaz sonrası Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

 

Önce kızını sonra kendini balkondan attı

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER