ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Aralık 2014 Çarşamba 10:48

Kızını bulana 100 bin dolar para ödülü

Kızını bulana 100 bin dolar para ödülü

Eşinden boşandıktan sonra 11 aylık bebeğinden ayrı düşen ve bir daha göremeyen Mustafa Yılmaz, 12 yıl sonra izine rastladığı kızı için Bodrum’dan İstanbul’a geldi.


Eşinden boşandıktan sonra 11 aylık bebeğinden ayrı düşen ve bir daha göremeyen Mustafa Yılmaz, 12 yıl sonra izine rastladığı kızı için Bodrum’dan İstanbul’a geldi. Yılmaz, 11 yıldır görmediğini iddia ettiği kızını bulabilmek için 100 bin dolar para ödülü koydu.

Bodrum’da yaşayan 49 yaşındaki yat ustası Mustafa Yılmaz, 12 yıldır eski eşi tarafından gösterilmediğini iddia ettiği kızının Kadıköy’de olduğunu duyunca ilk uçakla İstanbul’a geldi. Mustafa Yılmaz, 2000 yılında Özlem S. ile evlendi. Çiftin evliliklerinin 2’inci yılında Aylin adını verdikleri kızları dünyaya geldi. İddiaya göre aralarında geçimsizlik başlaması üzerine Özlem S., 11 aylık kızını alıp ABD’ye gitti. Bunun üzerine 12 yıldır görmediği kızının Kadıköy’de oturan eski kayınpederinin evinde olduğu iddiasını duyan baba, ilk uçakla İstanbul’a geldi. Yılmaz, Kadıköy’deki adrese giderek kızını bulma ümidiyle defalarca kapının ziline bastı ancak kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine sinirlenen baba, bu kez de kapıyı tekmeleyerek içeridekilerle konuşmak istedi. Bir ara kapının ardından ev sahibi tepki gösterse de kapı yine açılmadı. Daha sonra evde bulunan yaşlı bir kadın kapıyı aralayarak Yılmaz’ı sakinleştirmeye çalıştı.

Büyük umutlarla İstanbul’a gelen ancak kızını göremediği için hüsrana uğrayan Yılmaz, daha sonra üzerinde eşinin resmi bulunan “Wanted” yazılı afişleri binanın duvarlarına astı. Yılmaz, beraberinde getirdiği kızının resimlerini de apartmanın giriş kapısı ve duvarlarına yapıştırdı.



BULANA 100 BİN DOLAR ÖDÜL

Mustafa Yılmaz, 11 yıldır görmediğini iddia ettiği kızını bulabilmek için 100 bin dolar para ödülü de koydu. Kızının afişleri yapıştırdığı adreste olduğunu düşünen Yılmaz, kapının açılmaması üzerine çaresiz binayı terk etmek zorunda kaldı. Kızının gösterileceği güne kadar mücadelesini sürdüreceğini söyleyen Yılmaz, “Büyük bir acı içindeyim. Kızımın buraya geldiğini öğrendim. Kaynanamın buraya geldiğini öğrendim. Bana 11-12 seneden beri çocuğumu göstermiyorlar. Çalmadığım kapı kalmadı, yapmadığım yasal müracaat kalmadı. Adresleri belli olmadığı için yurtdışında da hiçbir yasal işlem başlatamıyorum” dedi.





“BİR ANNE BÖYLE BİR ŞEYİ NASIL YAPABİLİR”

Acı çektiğini ifade eden Yılmaz, “Acı içerisindeyim. Bir anne böyle bir şeyi nasıl yapabilir. Ben çocuğumun hayatından endişe ediyorum. Ben çocuğumun sesini duymak istiyorum. Burada olduğunu haber aldım, ilk uçakla buraya geldim. Yazıktır, günahtır” diye konuştu.

Bir süre apartman girişinde bekleyen Mustafa Yılmaz, daha sonra buradan ayrıldı.


KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER