ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Haziran 2014 Cuma 20:00

Kızgın işçi iş yerini yakmak istedi

Kızgın işçi iş yerini yakmak istedi

İşten çıkarılmasına kızıp iş yerini yakmaya çalıştı


Çorum'da işten çıkarılmasına kızan kişi, iş yerini benzin dökerek yakmaya çalıştı ancak polislerce etkisiz hale getirildi.
Edinilen bilgiye, Pancar Ekicileri Kooperatifi Birliği'nde çalışan bir kişi, 155 Polis İmdat ihbar hattını arayarak, iş yerine gelen bir kişinin içeride benzin dökerek yangın çıkarmaya çalıştığını belirtti. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Ekipler, kooperatif binasına girdiklerinde yerlere benzin döküldüğünü ve kimliğinin Kazım M. (37) olduğu öğrenilen kişi tarafından yangın çıkartılmaya çalışıldığını belirledi. Şüpheli, polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen yangın çıkartacağını söyledi. Bunun üzerine içeride bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği ekipleri, kısa süreli dalgınlığından faydalanarak şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.
Kooperatif çevresinde hazır bulunan itfaiye ekipleri, şüphelinin gözaltına alınmasının ardından bina içerisinde temizleme çalışması yaptı.
- İşten çıkartılmasına kızmış
Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen şüphelinin ifadesinde, 12 yıl boyunca kooperatifte çalıştığını ve geçen yıl işten çıkartıldığını söylediği belirtildi. İşten çıkarılmasını kabullenemediğini belirten şüphelinin, "Birkaç kez tekrar işe girmek için müracaatlarda bulundum. Kabul etmediler. Ben de bu duruma kızdım" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.
Öte yandan polis ekiplerinin kooperatifte çalışanların da ifadelerine başvurduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER