ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Mart 2014 Cumartesi 18:23

"Kimse bize bayrak sevgisini öğretemez"

"Kimse bize bayrak sevgisini öğretemez"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da partisinin mitinginde halka hitap etti.


Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları:

Başbakan konuşmasına halkı selamlayarak başladı. Bu seçim bir yerel seçim olmaktan çıktı. CHP kumsal milliyetçili yapıyor. Biz 77 milyonu kucaklıyoruz. 30 Mart Antalya'da bir başka olacak.

KİMSE BİZE BAYRAK SEVGİSİNİ ÖĞRETEMEZ

Kılıçdaroğlu bizi bayrakla suçluyor. Kendisi Hakkari'ye bayrağımızı götürmeye korktu. Kılıçdaroğlu nal topladı. Kimse bize bayrak sevgisini öğretemez. Ey Kılıçdaroğlu takiyyeyi iftirayı bırak kendine gel. Sen bizimle bu konuda aşık atamazsın.

CHP SAHİLE SIKIŞIP KALDI

Bunlar verdikleri hiçbir sözü tutmadı. Türkiye'yi bırakın Antalya'yı bile kucaklayamadılar. Sahile sıkışıp kaldılar. AK Parti'ye karşı birleştiler. CHP, MHP bir de yanlarına Pensilvanya'yı aldılar. Örgüt liderleri var orda. Bundan sonra artık onların olimpiyatları bitti bizim için.
Bunlar nerde durduklarının farkında değiller. O kapı kapı dolaşan başörtülü kadınları görünce üzülüyorum. Siz ubudiyyet anlayışınızı yeniden gözden geçirin. 

BAZI İŞADAMLARI RAHAT DURMUYOR

Ben şimdi soruyorum Ey Pensilvanya sen bu insanların peşine nasıl takılıyorsun. Bazı holdinler, işadamları rahat durmuyor, sokakları karıştırıyorlar. Hepsi aynı safa geçti. Bunlar aileleri birbirine düşürdüler. Türkiye'de çok çirkin ve tehlikeli bir oyun oynanıyor. Pensilvanya tehditle şantajla siyaseti hizaya getirmeye çalıyor. Ne yazık ki CHP ve MHP bu oyuna geldi.

BUNLAR CASUSLUK SUÇUNDAN YARGILANACAK

Mustafa Akaydın güya doktor ama, bira festivalleri düzenliyor. Senin doktorluğun batsın. 30 mart'ta bu zata da Pensilvanya'ya da ders verin. Sandığa gölge düşürmek için hergün bir oyun düzenliyorlar. Bunlar mert değiller. Yurtdışına kaçıp ordan saldırıyorlar. Biz başbakanı dinlemek suçtur. Bunlar casusluk suçundan yargılancaklar. Biz bu devleti sokakta bulmadık. Ey Pensilvanya yüreğin yetiyorsa gel parti kur. Zaten çapulcuların gerekli işleri yapıyor ama onlarla bu iş yürümez. Bunlar şantajla kasetle milli iradeyi gölgelemeye çalışıyor.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER