ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2014 Cumartesi 01:14

Kılıçdaroğlu'nun yağmurla sınavı!

Kılıçdaroğlunun yağmurla sınavı!

1 Haziran'da terarlanacak belediye seçimleri için Yalova'ya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yağmur altında konuştu ve konser dinledi.


Yalova’da 1 Haziran tarihinde yenilenecek olan belediye başkanlığı seçimi öncesi kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen Volkan Konak konserine katıldı. Parti otobüsü ile konserin düzenlendiği Cumhuriyet meydanına gelen Kılıçdaroğlu, burada konser öncesi partililere selamlama konuşması yaptı.

CHP Genel Başkanı Kamal Kılıçdaroğlu, "Yalovalılara güveniyorum. İnadına inadına sandığa gideceğiz, Vefa başkanı tekrar Yalova'ya başkan seçeceğiz" dedi.

Yağmur nedeniyle seçmenlere çok kısa seslenen Kılıçdaroğlu, "Siz seçimi yaptınız, belediye başkanınızı seçtiniz. Koltuğuna oturdu, mazbatasını aldı. Ankara'daki beyler dedi ki 'Hayır, o belediye başkanı değil.' Yalova'ya inanıyorum, Yalovalılara güveniyorum. İnadına inadına sandığa gideceğiz, Vefa başkanı tekrar Yalova'ya başkan seçeceğiz" ifadesini kullandı.

Daha sonra sanatçı Volkan Konak tarafından konser verildi. Yoğun yağışa rağmen konseri dinleyen Kılıçdaroğlu şemsiyeyi tercih ederken partililer yağmurluklarını giyerek meydandan ayrılmadılar.






KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER