ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2013 Cumartesi 15:43

Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ü CHP'ye davet etti

Kılıçdaroğlu, Sarıgülü CHPye davet etti

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da KAGİDER programında konuştuğu esnada Sarıgül "Tek başınıza seçim kazanamazsınız" şeklinde bir tweet attı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’ni CHP’ye davet etti. 

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı henüz netleşmeyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili açıklamalar yaptığı sırada tweet attı.

"TEK BAŞINIZA KAZANAMAZSINIZ"

Sarıgül'ün tweeti şöyle: "Seçim ekip işidir. En karizmatik, en hatip, en dinamik, en zeki siyasetçi bile olsanız, tek başınıza seçim kazanamazsınız."

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIK DAVET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Girişimciler Derneği'nde yaptığı konuşmada TDH'yi CHP'ye katılmaya çağırdı. Bölünme lükslerinin olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Biz aynı zamanda bölünme lüksü olmayan bir siyasal anlaşıyı temsil ediyoruz. Eğer çağdaş uygarlığı istiyorsak a partisi b partisi, a hareketi b hareketi bunların dışına çıkmalıyız. Türkiye Değişim Hareketi, hepsini CHP'ye davet ediyorum. Ayrışma lüksümüz yok. Ülkenin bu kadar sorunları var biz ayrışıyoruz. Herkes öyle bir noktaya geldiki can derdinde biz ayrışıyoruz. O öyle olsun bu böyle olsun." dedi.

Sarıgül'ün de saygı duyduğu bir siyasetçi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Elbetteki ben ayrışmaya tahammülümüz yok derken onun için de söylüyorum. TDH'yi onun için söylüyorum." diye konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER