ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mayıs 2013 Cuma 13:52

Kenan İmirzalıoğlu'ndan çok özel açıklamalar

Kenan İmirzalıoğlundan çok özel açıklamalar

Başarılı oyuncu Kenen İmirzalıoğlu bir komedi filminde oynar mı?


Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, özel hayatı yerine işiyle gündeme gelmek istediğini söyledi. Başarılı oyuncu, ‘ağır abi’ rolünden sıkılmadığını belirterek, komedi filmlerinde oynamayı düşünmediğini ifade etti.

Kenan İmirzalıoğlu, Bursa’da Faruk Saraç Tasarım ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile buluştu. Başarılı oyuncu, Bahar Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Sinema ve Moda” konulu söyleşide, gençlerin sorularını cevapladı.

Bir öğrencinin, “Komedi filmlerinde oynar mısınız?” sorusunu ünlü oyuncu şöyle cevapladı: “Durduk yere ‘çok ağır abi oldu. Biraz da komedi de oynayayım, biraz hafifletelim’ diye oynamam. Öyle bir beklentiniz varsa çok beklersiniz.”

“ÖZEL HAYATIMLA DEĞİL, İŞİMLE GÜNDEME GELMEK İSTİYORUM”

İmirzalıoğlu, bir öğrencinin, “Magazin sayfaları yerine işinizle gündeme gelmeye çalışıyorsunuz, bunu başarabiliyor musunuz?” şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi: “ Özel hayatımla değil işimle gündeme gelmek istiyorum. Bir şey haber olacaksa işim olsun istiyorum. Ama bunun dengesini kurmak çok kolay olmuyor. İşinizi çok önemsediğimiz zaman bu sefer kendinizi ikinci plana atmış oluyorsunuz. Bu sefer mutsuz bir adam ama işi yolunda giden bir adam, o da çok doğru değil. Her şey gibi o da bir denge istiyor.” Gençlerin soruları üzene oyunculuk konusunda tavsiyelerde bulunan ünlü oyuncu, bu işi gerçekten isteyen insanların sektöre dahil olabildiğini dile getirdi.

“HEVESLE GİRENLER DEĞİL DE GÖNÜLDEN İSTEYENLER BAŞARILI OLUYOR”

4-5 sene önce konuştuğu bir çok gencin şu an sektörün içinde yer aldığını ifade eden İmirzalıoğlu, şunları kaydetti: “Bir hevesle değil de gerçekten gönülden isteyenler birkaç zorlukta yılmıyorlar ve sektöre dahil oluyorlar. Aslında herkesin alacağı ayrı bir yolculuk var. Ben şunu diyemem; şu yoldan gidin doğruyu bulursunuz diyemem. Bana bunu diyen de olmadı. Siz hislerine güvenerek yapacaksınız ama her şeyinizi de buraya bağlamamanız gerekiyor. O sizi psikolojik olarak da zorlar. Sahaya çıktığınız zaman da baskı altına alır. Kamera karşısında iyi olabilmeniz için öncelikle rahat olmanız gerekir, psikolojik olarak, ruhsal olarak rahat olmanız gerekiyor. ‘Ben burada başarılı olmalıyım’ gibi sizi baskı altında tutacak şeylerden kurtulmanız lazım. Hevesli değil de gerçekten gönüllü olanlar kendine yeri bulacaktır.” CİHAN







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER