ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:38

Kaza yapan sürücüden silahlı eylem


Otomobiliyle refüje çarpan sürücü, kaza yerine gelen sağlık ve polis ekiplerine tabanca doğrultarak yanına yaklaştırmadı. Polisin 5 saate ikna edebildiği sürücü, havaya ateş açtıktan sonra silahını bırakarak eylemine son verdi.
Antalya'da çiçekçilik yaptığı öğrenilen Bahattin D, Mersin'deki ailesini ziyarete giderken kullandığı 07 FCZ 47 plakalı otomobille, Okan Merzeci Bulvarı Otoban Hal Kavşağı'nda refüje çarptı.
Yoldan geçen vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, araçtaki Bahattin D'ye müdahale etmek istedi.
Bu sırada elindeki tabancayı sağlık ekibine doğrultarak yanından uzaklaşmalarını isteyen Bahattin D, olay yerine çağrılan polis ekiplerini de yanına yaklaştırmadı.
Bahattin D, olay yerine gelen yakınlarının çabası ve polisin megafonla yaptığı uyarıya rağmen ikna olmayınca Hal Kavşağı otoban giriş ve çıkışı trafiğe kapatıldı. Bu arada özel harekat polisi de olay yerinde görev aldı.
Zaman zaman kendisini öldüreceğini söyleyen Bahattin D, 5 saat süren çaba sonundan ikna edildi. Araçtan inerken tabancayla havaya 2 el ateş açan Bahattin D, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER