ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 15:12

Kayıp Nehir'in ailesinden kan ve tükürük örneği alındı

Kayıp Nehirin ailesinden kan ve tükürük örneği alındı

Van'ın Kırkgeçit Mahallesinde kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ı arayan uzman ekip, Nehir’in anne ve babasından kan ve tükürük örneği aldı.


Van'ın Kırkgeçit Mahallesinde kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ı arayan uzman ekip, Nehir’in anne ve babasından kan ve tükürük örneği aldı. Yetkililer anne ve babadan alınan örneklerin, bazı bulgularla karşılaştırılacağını ifade etti. Diğer yandan Van Emniyet Müdürlüğü ise, resmi Facebook sayfasında çocuğun fotoğraflarını yayınlayarak olayı takipçilerine duyurdu.

Van’ın Gürpınar ilçesinin Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken 10 gün önce kaybolan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki küçük Nehir'in bulunması için güvenlik güçlerince başlatılan arama çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Soruşturma kapsamında, dün Aslan ailesine ait iki evde yapılan detaylı incelemenin ardından İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Laboratuvarı ekipleri bugün de baba Erkan ile anne Hatice Aslan'dan yeniden kan ve tükürük örnekleri aldı. Yetkililer anne ve babadan alınan örneklerin, bazı bulgularla karşılaştırılacağını ifade etti.

Öte yandan Van Emniyet Müdürlüğü resmi Facebook sayfasında çocuğun fotoğraflarını yayınlayarak olayı takipçilerine duyurdu. Fotoğrafların yayınladığı sayfaya ise, 'Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesinde evinin önünde oynarken kaybolan Nehir'in fotoğrafları aşağıdadır. Bilgi sahibi olanlar lütfen en yakın polis ve jandarma birimine bildirsinler' yazısı eklendi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER