ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 16:38

Kayıp işadamını öldürüp gömmüşler

Kayıp işadamını öldürüp gömmüşler

Polis tarafından yakalanan zanlı ifadesinde, “Evimde içki içerken eşime sarkıntılık yaptığı için öldürdüm” dedi.


İstanbul’da bir süre önce ortadan kaybolan iş adamı Ramazan Y.’nin öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı. 

Kayıp iş adamı Ramazan Y’nin ailesinin Çekmeköy’de polise kayıp başvurusu yapmasının ardından harekete geçen Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş adamını öldürüp ormanlık alana atan Ö.K.’yı kıskıvrak yakaladı. ayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB) ekipleri tarafından yapılan ilk soruşturma katil Ö.K, şüpheli bulunmadığından serbest bırakılmıştı. Bunun üzerine kayıp iş adamının akrabaları parayla adam tutup şüpheli olarak gördükleri Ö.K’yi ve dini nikahlı eşi G.Ö’yü silah zoruyla olayı anlatması konusunda tehdit etti. Tüm tehditlere rağmen konuşmayan Ö.K. ve dini nikahlı eşi polise şikayette bulundu. Bunun üzerine asayiş büro ekipleri harekete geçti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaybolan iş adamının ailesi daha sonra Kayıp Şahıslar Büro Amirliği’ne başvurdu. KŞB ekiplerinin yaptığı araştırmada Ömer K’nın verdiği ilk ifadede “Güzel bir havada Ramazan Y. ile dışarıda oturup bir şeyler içtik” demesi üzerine güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise olay günü havanın yağışlı ve kapalı olduğu, Ramazan Y’nin aracıyla birlikte Ömer K.’nın evine geldiklerini gördü. Kamera kayıtlarından havanın kararmasının ardından Ramazan Y’nin aracına binerek aracı eve yanaştırdığı belirlendi. Daha sonra şahsın Kavacık’ta bir banka şubesinde Ramazan Y.’nin aracıyla gidip para çektiğini belirledi.

SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

KŞB ekiplerinin kayıtları tekrar incelemesinin ardından kayıtları tekrar sorguya alınan Ö.K. polis ikinci kez verdiği ifadesinde, içki almak için markete gittiği sırada Ramazan Y’nin eşini taciz ettiği için kafasını duvara vurduğunu, bayılmasını beklediğini ancak öldüğünü anladıklarında ise cesedi araca koyup Polanezköy’deki bir ormanlık alana götürdüğünü itiraf etti. Harekete geçen polis, Polonezköy’deki ormanlık alanda kazı yaptı. Polisin kazısıyla çıkartılan ceset, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.











KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER