ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Kasım 2014 Pazar 09:19

Kavgaya müdahale eden polise silahlı saldırı

Kavgaya müdahale eden polise silahlı saldırı

Birbirleriyle kavga eden iki grup, olaya müdahale etmek isteyen polis ekiplerine de silah ve döner bıçağı ile saldırdı.


Ankara’da birbirleriyle kavga eden iki grup, olaya müdahale etmek isteyen polis ekiplerine de silah ve döner bıçağı ile saldırdı. Polisler, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Kavgaya karışan 6 şahıstan 2’si yakalandı, diğerlerini arama çalışmaları sürüyor.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Atatürk Orman Çiftliği Emniyet Mahallesi Silahtar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan lokanta sahipleriyle tartışan bir grup, ellerinde uzun namlulu pompalı tüfek ve döner bıçağı ile kavga etmeye başladı. O esnada olay yerinde bulunan bir ekip otosundaki polisler ise olaya müdahale etmek istedi. Saldırganlar olaya müdahale etmek isteyen polisleri hedef aldı. Polisler yara almadan kurtuldu.

Bıçak ve silahla polise saldıran 6 saldırgan, daha sonra olay yerine takviye edilen polis ekiplerinin gelmesiyle kaçmaya başladı. Saldırganlardan 4’ü olay yerinden kaçarken 2’si ise yakalandı. Pompalı tüfek ve döner bıçağı polis tarafından incelenmek üzere alındı. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçan 4 şahsı arama çalışmaları ise sürüyor. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER