ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 17:19

Katilin ifadesi tüyler ürpertti

Katilin ifadesi tüyler ürpertti

Boğazını keserek öldürdüğü 2 aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu'nun son yolculuğu yürek dağladı.


Antalya’nın Alanya ilçesinde hırsızın boğazını keserek öldürdüğü 2 aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu(30), bugün son kez evine geldi. Adli Tıp Kurumu’nun aracı ile evinin önüne getirilen Cevkiroğlu için yakınları ve komşularından helallik alındı. Eşi Tahir Cevkiroğlu ve yakınlarının göz yaşlarına boğulduğu uğurlama sonrasında Sevilay Cevkiroğlu defnedilmek üzere Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Hasdere köyüne götürüldü.

ÇOK PİŞMANIM

Bu arada eve izolasyon işini bahane ederek giden Sevilay Cevkiroğlu'nun zanlısı Hasan S.'nin , sorgusunda cinayeti işlediği için pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

OLAY NASIL YAŞANDI?

Dün, Zanlı Hasan S., apartmanın 5.'nci katında oturan Cevkiroğlu ailesine ait dairenin zilini çaldı. O sırada evde yalnız olan ve cep telefonuyla eşi Tahir Cevkiroğlu ile konuşan Sevilay Cevkiroğlu kapıyı açtı. İçeri giren hırsız, elindeki kesici bir aletle Sevilay Cevkiroğlu'nun boğazını kesti. Cep telefonu ile karısına ulaşamayan Tahir Cevkiroğlu, önce annesine haber verdi. Annenin kapıyı açamaması üzerine olay mahalline Tahir Cevkiroğlu geldi. Çilingir yardımıyla kapıyı açtıran Tahir Cevkiroğlu, eve girdiğinde eşini kanlar içinde yerde buldu. Tahir Cevkiroğlu, eşini kucaklayarak oturdukları binanın arka sokağındaki Özel Hayat Hastanesi'ne götürdü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın zanlısı Hasan S. ise Gazipaşa ilçesinde otobüsle kaçmak isterken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER