ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 10:30

Katilamın ardından kahve keyfi yapmış

Katilamın ardından kahve keyfi yapmış

Adana’da önceki gece eşi ve çocuklarını pompalı tüfekle öldüren mobilya ustasının, ailesini yok ettikten sonra önce kahve içtiği, sabahleyin de aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi.


Adana’da önceki gece eşi ve çocuklarını pompalı tüfekle öldüren mobilya ustasının, ailesini yok ettikten sonra önce kahve içtiği, sabahleyin de aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi, 36. Sokak’ta 3 katlı evinin altında mobilya imalatı yapan Serhat Ö., 5 yıl önce Sinem Ö. ile dünya evine girdi. Çiftin bu evliliklerinden 3 yaşındaki Selen ile 7 aylık Simge adında iki kızı oldu. İddiaya göre, Sinem Ö. ile ailesinin baskısıyla sevmeden evlenen Serhat Ö., psikolojik sorunları bulunduğu için özel bir hastanede tedavi olmaya başladı. Sinir ilaçları kullanan Serhat Ö. ile Sinem Ö. arasında tartışmalar yaşandı. Sinem Ö. birkaç kez tartıştıkları için ailesinin evine gitti. Ancak babası tarafından geri evine getirildi. Cinayetin işlendiği gün de baba evine giden Sinem Ö., yine ailesi tarafından çocuklarıyla birlikte evine geri getirildi.

ÖNCE EŞİNİ, SONRA ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜ

Dün akşam eve gelen çift arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Sinem Ö., çocukları Selen ile Simge’yi yatak odasına götürüp yattı. Gecenin ilerleyen saatinde ise Serhat Ö. evdeki pompalı tüfekle yatak odasına girip uyumakta olan eşinin yüzüne ateş ettikten sonra 3 yaşındaki kızının da kafasına sıktı. Daha sonra ise annesinin yanında uyuyan 7 aylık bebeğinin karnına ateş ederek öldürdü.

ÖNCE KAÇMAK İSTEDİ, SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

Ailesini vahşice öldüren Serhat Ö. bir süre yatak odasında çocuklarının ve eşinin yanı başında bekledi. Daha sonra mutfağa giderek 4 sigara içtikten sonra kendine bir de kahve yapıp içti. Serhat Ö. daha sonra ise delilleri yok edip evden kaçmak istedi. Ayakkabısını giyip dışarı çıktı evin girişinde güvenlik kamerası olduğu için kameranın kasasını yok etti. Sanki eve dışarıdan biri girmiş süsü verecekti. Ancak yukarı çıkıp eşi ve çocuklarına baktıktan sonra kaçmaktan vazgeçti. Yan odaya geçerek sabah saatlerinde pompalı tüfeği boğazına dayayıp intihar etti.

AİLE KATLİAMI MOBİLYA DÜKKANINI AÇMAYINCA ORTAYA ÇIKTI

3 katlı evinin 1. katında bulunan mobilya dükkanında çalışan Serhat Ö. gece ailesini katledip sabah da intihar ettiği için mobilya dükkanını açamadı. Bu nedenle sabahleyin çalışanlar da iş yerine giremedi. Serhat Ö.’nün telefonunu aradılar ancak cevap vermedi. İşçiler bir süre bekledi ancak saat 11.00 olmasına rağmen dükkan hala açılmamıştı. Bunun üzerine Serhat Ö.’nün babasına haber verildi. Baba eve gelip kapıyı çaldı ancak kimse açmadı. Daha sonra eve merdiven dayayıp içeri girdi. İçeri girdiğinde oğlunun, gelinin ve torunlarının öldürülmüş olduğunu gördü. Bunun üzerine hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Serhat Ö.’nün gece ailesinin öldürdüğünü, kendisinin de sabahleyin intihar ettiğini belirledi.







KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER