ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2014 Pazar 17:03

Karadeniz'deki dev dalgalar korkuttu

Karadenizdeki dev dalgalar korkuttu

Karasu'nun Yeni Mahalle mevkinde şiddetli rüzgarla birlikte dev dalgalar sahili dövmeye başladı.


Sakarya'nın Karadeniz kıyısındaki ilçesi Karasu'da sabaha karşı başlayan şiddetli rüzgarla birlikte sahilde dev dalgalar oluştu. Kabaran deniz suları, Yeni Mahalle'ye doğru akmaya başladı.

Karasu'nun Yeni Mahalle mevkinde şiddetli rüzgarla birlikte dev dalgalar sahili dövmeye başladı. Kabaran deniz suları sahili aşarak Yeni Mahalle'ye doğru akmaya başladı.

Karasu Belediyesi ekipleri deniz sularının mahalleye ulaşmaması için kepçelerle kumdan setler yaptı. Yenimahalle Muhtarı Bünyamin Ceylan, "Saat 02.00'da başlayan fırtınada Karadeniz kabardı. Akan sular, Yenimahalle'ye doğru ilerledi. Karasu Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla kepçelerimiz suyu engelleyebilmek için set halinde kumu yığdı fakat bu bir çözüm değil. Yenimahalle adına projelerin biran önce hızlandırılarak mendirek projesi ve dalga kıranların biran önce yapılmalıdır korkarım ki geç kalındığında Sakarya'nın misafirhanesi olan Yenimahalle sular altında kalma riski taşıyacaktır" dedi.

Karasu Yenimahalle- Liman bağlantısını sağlayan önceleri yol olarak doldurulmuş bölge de fırtına sonrasında su altında kaldı İlçede pazartesi günü beklenen fırtına nedeniyle belediye ekipleri önlemler aldı.












KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER