ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2012 Cumartesi 10:34

Kapkaçın ardından hırsızlık yapınca yakalandı!

Kapkaçın ardından hırsızlık yapınca yakalandı!


Adana'da kapkaç yapan iki kişiden biri olaydan 2 gün sonra hırsızlıktan yakalandı, arkadaşı ise kapkaça uğrayan kadın ile vatandaşların teşhisi sonucu gözaltına alındı.

Olay, 25 Ağustos salı günü merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu mahallesinde yaşandı. Ev kadını 50 yaşındaki Songül Ö. sokakta yürüdüğü sırada, iki kişinin kapkaçına uğradı. Gaspçılar, Songül Ö.'nün içinde 250 lira ile cep telefonu bulunan çantasını alıp kaçtı. Polis, ara sokaklardaki gaspçıyı yakalamak için buradaki görgü tanığı vatandaşlarla görüştü. Polis, eski suçlulardan 20'sini tespit etti ve kapkaça uğrayan kadın ile vatandaşlara teşhis ettirdi.

Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, aynı mahallede oturan 19 yaşındaki Uğur A.'yı gözaltına aldı, olaya karışan arkadaşı 17 yaşındaki M.Ö.'nün ise kapkaçtan bir gün sonra polis tarafından hırsızlık yaparken yakalanıp tutuklandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Uğur A., suçlamaları kabul etmezken, görgü tanıklarının iki gencin sürekli birlikte dolaştıklarını söyledikleri öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, kapkaççıların artık güvenlik kamerası bulunmayan, ara sokakları tercih ettiklerini belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER