ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:02

Kapkaç anı güvenlik kamerasında


Caddeye yürüyen kadının boynundaki altın zincirin kapkaç yöntemiyle çalınma anı, iş yeri güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Merkez Seyhan ilçesinde son 13 günde 3 kadının boynundan kapkaç yöntemiyle altın zincir çalınması olayını araştıran polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, olayları gerçekleştirdiği iddia edilen A.K'yi (31) yakaladı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Görüntüdeki kişi ben değilim. Sadece ona benzediğim için gözaltına alındım. Üç olay da benim üzerime kalacak" dedi.
Uyuşturucu kullanmak ve hırsızlıktan kaydı bulunduğu, hırsızlık ve tehdit suçlarından arandığı belirtilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
- Kapkaç anı güvenlik kamerasında -
Bir iş yeri güvenlik kamerası görüntüsünde, Kocavezir Mahallesi Obalar Caddesi'nde arkadaşlarıyla yürüyen Göksu S'nin arkasından yaklaşan şüpheli, kadının boynundaki altın zinciri alarak kaçıyor. Dönüp bakan ve birkaç adım yürüyen kadın, daha sonra arkadaşlarından yardım istiyor. Çevredeki esnaf da zanlının kaçtığı yöne doğru koşuyor.
Ayfer Ö. (46) ve Fatma A'nın da (55) boynundaki altın zincir, aynı yöntemle çalınmıştı.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER