ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Kasım 2014 Pazar 14:11

Kamyon, yolcu minibüsüne çarptı

Kamyon, yolcu minibüsüne çarptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonun çarptığı minibüste bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.



Kaza Karaçulha Mahallesi Fethiye- Antalya karayolu üzerinde meydana geldi. Alican Kıvrak(24) yönetimindeki Yenievler- Çalıca hattında çalışan 48 TM 3322 plakalı şehir içi yolcu minibüsüne kavşaktan karşıya geçtiği sırada Antalya'dan Fethiye'ye istikametine seyreden Duran Kaval'ın(34) kullandığı bir inşaat firmasına ait 48 GR 188 plakalı kamyon çaptı. Çarpışmanın etkisiyle refüje devrilen minibüsteki yolculardan Zeynep Karacan(33) ile Sedat Çağan(23) olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü Alican Kıvrak ile yolculardan Gizem Karacan (14), Sinan Küçük (44) ile Doğukan Karacan (10) ise yaralanarak ambulanslarla Fethiye'deki hastanelere sevkl edildi.Yaralılardan Gizem ve Doğukan Karacan kardeşlerin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Fethiye Muğla karayolu uzun süre araç trafiğine kapatıldı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'nın olay yerine yaptığı ilk incelemenin ardından cenazeler Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlayan kamyon sürücüsü Duran Kaval da gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülüyor.













KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER