ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Temmuz 2013 Cumartesi 12:14

Kadir Mısıroğlu: "One minute'u Allah söyletti"

Kadir Mısıroğlu: "One minuteu Allah söyletti"

Mısır'da darbe yapan generalin derdest edilip halka verileceğini savunan Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'ndan ilginç one minute iddiası...


YAZETE.COM - ÖZEL İÇERİK

Mısır'da yaşananları değerlendiren Tarihçi Yazar Kadir Mısıroğlu, darbe yapanların derdest edilip halka verileceğini iddia etti.

"Mısır'daki halkın uyanışının kendi ülkelerinde de olmasından korkuyorlar. Çünkü belli ölçüde müsebbibidirler. Bunlar Osmanlı ailesi gibi milleti ile birlikte küffardan harp edip toprak alıp vatan yapmış değiller ki. Bir müsevli desteği ile Osmanlı'dan sonra hükümdar ailesi olmuşlar. Halkın gönlünü fethetmemişler. O yüzden emsal alınır kendi halkları da uyanır diye darbeye destek oluyorlar. Halka destek olamıyorlar. Adeviye'deki görüntü Suudi Arabistan'da da olur diye korkuyorlar." diyen Mısıroğlu ayrıca Batı'daki Haçlı Birliği gibi Doğu'da da bir İslam Birliği'nin mutlaka kurulacağını savundu.

Mısıroğlu, dünya basınını elinde bulunduran Yahudi'den Amerika dahil herkesin korktuğunu da iddia etti.

"ONE MİNUTE SÖZÜ ALLAH'TAN"

"Bu hakimiyet yüzünden Amerika'da da Almanya'da da herkes Yahudi'den korkar. Hiçbir siyasi Yahudi'ye cephe almaya cüret edemez." diyen Mısıroğlu Erdoğan'ın one minute çıkışının da Allah'tan olduğunu iddia etti:

"İhtimal bizim başbakanımız da düşünerek yapsaydı 'one minute'u söyleyemezdi. Onu Allah söyletti. Vehleten o one minute bir balonu, korku balonunu deldi. Bir milat oldu. Dünyada bütün milletler İsrail kurulduğundan beri, 50 seneden beri icra edilen zulmü bütün halk seyrediyor ama aleyhine bir tek cümle söylemiyorlardı."


VİDEO İÇİN TIKLAYIN...


KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER